Over Fintool PA

Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe spelregels voor de PE Wft. Dat betekent dat er periodiek een PE-examen moet worden gedaan en dat de gediplomeerde daarnaast permanent moet kunnen aantonen dat er over actuele kennis wordt beschikt.

Via Fintool PA wordt op een andere dan gebruikelijke wijze de vereiste kennis aantoonbaar actueel gehouden. Deze methodiek is origineel, verrassend en kost weinig tijd. Bovendien is het mogelijk om, op elk gewenst moment, een rapport uit te draaien van de ontvangen actualiteiten, bijvoorbeeld ter voorbereiding van het PE-examen of van de gedane oefeningen, om aan de toezichthouders en rechters (als AFM en Kifid) aan te tonen dat de kennis actueel is.

Deze wijze van permanente educatie is voor alle Wft-modules beschikbaar. Zodra er nieuws is ontvangt de abonnee daarvan een alert, via email, WhatsApp, sms, LinkedIn en/of Twitter. Na inloggen via een persoonlijke code wordt het nieuws beschikbaar en kan de nieuw opgedane kennis met een korte test worden geoefend. Dit kan gedurende elk moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan de momenten waarop een klant te laat is of dat er even 5 à 10 minuten beschikbaar is. De abonnee kan zelf aangeven op welke manier hij de berichten wil ontvangen.

Even geen tijd? Geen probleem, het bericht blijft toegankelijk.

Word dus abonnee op het nieuws van een of meerdere Wft-modules en houd daarmee de Wft-diploma's geldig.

Welkom bij Fintool PA